Hej!

Tänkte börja skriva lite om mej själv. Vad jag jobbar med och bor är ju ointressant men för ordningens skull så är de lika bra att te de, hyr en lägenhet i centrala Örebro och jag arbetar som mättekniker på Kumla Kommun gatuavdelningen.

Som ni säkert kommer att märka i de jag skriver med grammatik och stavning, så har jag en släng av dyslexi, stavningen funkar bra med hjälp av stavningskontrollen (tack Google för de).

Resten då? Dans och fotografering är mina stora intressen, nu gissar jag att denna blogg når mest dansare. I inläggen kommer dock mycket annat än dans och fotografering att beröras, tankar/funderingar och saker jag retar mej på.

Många känner igen mej från tävlingsgolvet både som tävlande och bredvid med kameran i händerna, tävlandet är nedlagt sen flera år tebax pga tidsbrist.

Nu får de räcka om mej, tankar och funderingar kommer att dyka upp här då och då när jag behöver tömma hjärnan.

Ha en bra dag smiley

//Stefan