Undrar hur en arrangör tänker :p sista dagen på Ölandsveckan och Ekebofestivalen är i full gång. Hur kan man då arrangera dans i Kungälv och tro de ska komma mängder med dansare, Zlips stod på scenen och gjorde en mycke bra spelning trots 50 tappra dansare som kom. Någon form av tänk borde man som arrangör ha, att inte dra igång dans med den konkurensen i samma upptagningsområde.
De positiva med denna resa 🙂 hittade ett bed and brakfast som jag kan rekommendera med ett bra pris, Älvbacken som ligger vid stranden till Göta älv tre mil norr om Kungälv.
Sitter i skrivande stun med en god kopp kaffe på Eat Cafe’ i Trollhättan medans mitt resesällskap tar sig en shoppingrunda på Etage köpcentrum. Dans ikväll är tänkt i Vårgårda till Blender och Sannex, därefter bär de av mot Örebro och min egen säng som alltid är den bästa.

//Stefan