Sådär då var Malung över för denna gång smiley impad kan jag inte säga att jag blev, tvärt om fylla och stök långt ner i åldrarna. Man behöver inte dricka flytande självförtroende för att kunna dansa.

Sen de här med hänsyn på dansgolvet de verkar inte finnas alls av vissa grupper av modernbandsdansarna, därför undvek jag bana 3 och 6 utan höll mej till mogenbanorna. Där gick de skapligt bra om man undvek de som körde en slags bugg, tror den kallas “kast med kärring” ser inte bekvämt ut för damen att bli ryckt från håll till håll. smiley

Jag har varit upp till denna vecka nästa alla år sen 1995 och sett förändring på både banor och alkohol konsumtion under dessa år. När jag började fans bara banorna 1,2 och tre, trean var väldigt liten plus att de fanns ett litet hus vid sidan om med en högtalare i där man kunde dansa, huset är rivet och banan är utbyggd två ggr efter de. För att gå in i puben förr var kön obefintlig, men de två sista åren har de varit kö dit på minst 100-150 personer.

De finns mer att gnälla över men nu har jag gnällt färdigt för denna gång, tycker i grund o botten att de är kul att åka upp till Malung denna vecka även om de inte blir hela veckan, ett par dagar räcker och jag kommer med all säkerhet att fara dit igen nästa år. smiley Alltid kul att lyssna/dansa till band man inte hört tidigare och i år blev de några nya att lyssna på (tyvärr inte mycket dans), nämner inga för ordningens skull.

Nu tänker jag fortsätta min semester och hoppas de fina vädret håller i sig tre veckor till.

Ha de gött alla där ute. smiley kram