Åkte till Hågelby Parken igår gillar nämligen dansa till Drifters.

Publiken var övervägande moget där och under perioden jag stod och fotade fick jag frågan “om jag bara tog bilder på yngre dansare”. Svarade att så är inte fallet utan jag tar bilder på dansare i alla åldrar, nu är de så att mogendansare är mycket svårare att plåta eftersom jag vill ha med båda ansiktena och GLADA miner på mina bilder.

I denna grupp med mogendansare är antalet stort som försöker trampa på sina mungipor smiley något jag upptäckt när man sitter och redigerar bilder. Blir många bilder som raderas pga detta. Nu är de inte bara mogenkvällarna de är så på, moderndansarna ser man den tendensen att de är så där med.

Gå gärna in och titta på bilderna från nämnda kväll, av 120 tagna bilder blev dessa kvar och alla är jag inte nöjd med, men kunde inte radera fler vill få några kvar att lägga upp.

http://socialdanser2014.dansbilder.se/#!album-121

//Stefan